4 چیزی که قبل از مسدود کردن حساب آنلاین خود را بدانید

آیا می خواهید دنیای دیجیتال را ترک کنید؟ آیا می خواهید از وابستگی شبکه های اجتماعی خارج شوید؟ آیا دنیای دیجیتال مشکلاتی برای شما ایجاد کرده و می خواهید آن ترک کنید؟ آیا….

قبل از اینکه شما بخواهید حساب های آنلاین را مسدود کنید باید 4 نکته توجه کنید که مشکلاتی در هنگام بستن حساب های آنلاین برای شما ایجاد نکند.

وابستگی شبکه های اجتماعی به سایت ها را چک کنید

سیاری از خدمات سایت ها به شما اجازه استفاده از حساب گوگل ، توییتر و یا فیس بوک خود را برای ورود به سایت می دهد. برخی از آنها در دور زدن ثبت نام سایت ها، ایمیل در دسترس نباشد و اصرار بر استفاده از این خدمات محبوب برای ثبت نام می باشد . به عنوان مثال، برای ایجاد یک حساب کاربری سایت فقط کافیه یک حساب توییتر و یا فیس بوک یا گوگل داشته باشید.

medium-signup-formهمچنین، برخی از خدمات طراحی شده برای اتصال چندین حساب و اصلاح داده های خود را از یک داشبورد واحد استفاده کنید. IFTTT یکی از این موارد است. شما می توانید IFTTT به روز رسانی از وبلاگ خود را به فیس بوک، اسناد همگام بین Dropbox به گوگل درایو ، و غیره استفاده کنید.

اپلیکیشن‌های تحت وب IFTTT (مخفف عبارت IfThisThenThat) با سرویس‌های خودکار خود می‌توانند، یک دفترچه خاطرات برای شما ایجاد کرده و همه رخدادها، عکس‌ها و پست‌های شما در شبکه‌های اجتماعی را در یک فایل متنی Evernote ذخیره کنند.شما با این اپلیکیشن می توانید از شبکه های اجتماعی نسخه پشتیبان تهیه کنید.

در هر دو این موارد، پاک کردن حساب پایه ( توییتر / فیس بوک / IFTTT ) به معنی از دست دادن عضویت آن است. اگر توییتر و یا فیس بوک را غیر فعال کردید شما می توانید استفاده کنید ​​. اگر IFTTT استفاده می کنید، شما قادر خواهید بود برای به روز رسانی فیس بوک / گوگل درایو به طور خودکار مگر اینکه شما یک جایگزین پیدا کردید استفاده کنید.

خوبه با حالات مثل این ؟ اگر جواب شما منفی باشد، جز اینکه حساب پایه باشد.

IFTTT-Dropbox-Google-sync
هنگامی که شما برنامه های خارجی و ویجت  به هر یک از حساب های خود متصل شدید ، شما برای اعطای مجوز مختلف را به خواندن و تغییر اطلاعات شما و قبل از اینکه شما با حذف حساب کاربری ادامه دهید، ارتباط آن با افزودنیهای لغو مجوز برنامه قطع کنید، برای قطع دسترسی به اطلاعات شما و البته، ورود به سایت های شخص ثالث با استفاده از حساب های اجتماعی خود در وهله اول نیست. مثل دفعات بازدید: پست دادن در خطر پروتکل OAuth حفظ آن را که شما از جایی وارد شدید .

twitter-app-permissionsنگهداری اطلاعات شما

وقتی که شما در سایت ها ثبت نام می کنید ، هنگام ارسال اطلاعات به سایت عکس، فیلم، موسیقی، اسناد، و غیره که متعلق به شما در سرور از این سایت، ذخیره می شود. هنگامی که شما حساب مرتبط با آن داده ها حذف می کنید،اطلاعات ذخیره شده شما از بین خواهد رفت و قابل بازیابی نیست و شما گزینه ای را برای بهبود آن داشته باشد.

twitter-request-archiveکافیه برای حفظ اطلاعات ذخیره شده از سایت ها نسخه پشتیبان تهیه کنید که هنگام حذف حساب مشکلی برای شما ایجاد نکند.

تغییر جزئیات حساب شما

برخی از سایت ها که سیاست قفل کردن نام کاربری و و گاهی اوقات ایمیل، همراه با یک حساب حذف شده است را دارد.این به این معنی است که شما می توانید یک حساب کاربری با این نام کاربری از نو ایجاد کنید . این سخت است اگر شما قصد استفاده دوباره از آن سرویس را دارید. حتی اگر اینکار را نکنید، این یک ایده خوب را به نام کاربری فعلی شما را در اختیار کاربران بالقوه است را تغییر دهید و یک جایگزین ایمیل مرتبط با آن را به یکی از شما انجام میدهد اغلب استفاده نمی کنند. شما هنوز هم می توانید به عقب برگشته و یک حساب جدید را با آدرس ایمیل معمول خود را راه اندازی کنید. برای بسیاری از سایت شما هنوز هم نیاز به بررسی تغییر ایمیل است. اطمینان حاصل کنید که شما قبل از زدن حذف حساب آنلاین است .

twitter-account-infoشما می توانید در اطلاعات شخصی خود را که اجازه نمی دهد حساب آنلاین را حذف کنید را اختلال ایجاد کنید.

مدیریت اشتراک های سایت

در بسیاری از موارد هنگام ثبت نام سایت و انجمن ها تنظیماتی برای دریافت ایمیل وجود دارد و شما اگر نمی خواهید از ایمیل خود بروزرسانی ها و خبرهای انجمن یا سایت دریافت کنید کافیه به تنظیمات برید بخش اشتراک آن را غیر فعال کنید.

twitter-notification-settingsمنبع:makeuseof

درباره‌ رایموند

من رایموند هستم 21 ساله ساکن تهران-بومهن و مدیر سایت وایرناب هستم و علاقمند به تکنولوژی و برنامه نویسی و طراحی سایت هستم و انشالله در فرصت بعدی برنامه نویسی و طراحی وب سایت یاد خواهم گرفت...

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*